Del maden. Nyd smagen. Sæson og stemning på tallerkenen.

Vores menukort

Vores menu tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og skifter med årstiderne.
Vi arbejder med kontraster og balance for at skabe smagsoplevelser – serveret i varme og hyggelige omgivelser.

SAZIO’S TASTING MENU

6-RETTERS TASTING MENU 395.- PR. KUVERT MED VINMENU 775.-
 Skal bestilles af hele bordet & deles Family style - vi laver ikke ændringer & henviser til a la carte (kan laves til vegetar). Vi har sammensat menuen ud fra nedenstående retter & den serveres løbende.

ANTIPASTI

Marineret tuncarpaccio & Zucchine, agurk, sprød kataifi, confiteret citronmayo & salsa verde
-
Vitello tonnato – Tyndtskåret kalvekød, cremet tunsauce, rucola, parmesan, sprøde kapers
BOBLER - Prosecco Settolo Treviso, Veneto, Fratelli Collavo

 

PRIMI

Porcini-ravioli, babyspinat, syltede bøgehatte, trøffelsauce, hasselnødder & efterårstrøffel    
HVIDVIN - Soave "OTTO", Soave, Graziano Prà

 

SECONDI É CONTORNI

Tagliata af rødstegt okse Teres Major med friterede rodfrugter, aioli al limone, frisk rucola, parmesan, balsamico-reduktion & olivenolie 
-
Ovnbagte, cremede knuste kartofler med rosmarin
RØDVIN - Chianti Classico, Sangiovese, Toscana, L’Erta di Radda

 

DOLCI

Mandelkage, skovbærkompot & chokolademousse
DESSERTVIN - Moscato d’Asti, Piemonte, Balbi Soprani

MENÙ ALLA CARTA


Retterne kan deles Family style. Ønsker I at vælge retter a la carte, anbefaler vi 3 retter pr. person.


SNACKS

Oliven el. Saltet mandler // 40.-
Trøffel chips m. mayo // 55.- 
Dåsesardiner med brød, mayo & citron // 95.-

ANTIPASTI

Tapasbræt med 2 oste & 2 charcuteri // 125.-
Stracciatella, grillet peberfrugter, oliven, olivenolie & rucola // 110.-
Mortadella, toasted focaccia, stracciatella & pistacie // 95.-
Marineret tuncarpaccio & Zucchine, agurk, sprød kataifi, confiteret citronmayo & salsa verde // 125.-
Rosmarinbagt Hokkaido-græskar, syltet skalotteløg, ristede græskarkerner & cremet gedeost // 110.-
Vitello tonnato – Tyndtskåret kalvekød, cremet tunsauce, rucola, parmesan, sprøde kapers // 120.-

PRIMI

Porcini-ravioli, babyspinat, syltede bøgehatte, trøffelsauce, hasselnødder & efterårstrøffel // 195.- 
Safranrisotto med smørstegte kantareller, urteolie, sprød salvie & frisk timian // 175.- 
Frisk Pasta med braiseret oksehale ragú med skalotteløg, tomat & rosmarin // 185.-

SECONDI

Parmigiana – aubergine & tomat, rucola, vinaigrette, syltet rødløg, pinjekerner, parmesan // 175.-
Citronbagt dagens fangst med Caponata, grønne urter & chilikrydret salsa al vino bianco // 210.-
Tagliata af rødstegt okse Teres Major med friterede rodfrugter, aioli al limone, frisk rucola, parmesan, balsamico-reduktion & olivenolie // 220.-

CONTORNI

Tomater, grønne bønner, citrus-chiliolie, ristet mandler // 55.-
Blandet sprød salat, tomat, parmesan, basilikum, rødløg, oliven // 55.- 
Ovnbagte kartofler & søde kartofler m. rosmarin // 55.-

DOLCI

Tiramisù // 85.-
Mandelkage, skovbærkompot & chokolademousse // 85.-
3 oste med sødt, karamelliseret valnødder, hjemmelavet knækbrød // 95.-

Oplys venligst om allergier & diæter i forvejen