Del maden. Nyd smagen. Sæson og stemning på tallerkenen.
Vores menukort
Vores menu tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og skifter med årstiderne.
Vi arbejder med kontraster og balance for at skabe smagsoplevelser – serveret i varme og hyggelige omgivelser.
SAZIO’S JULEINSPIREDE TASTING MENU
JULEINSPIRERET TASTING MENU 395.- PR. KUVERT MED VINMENU 775.-
Skal bestilles af hele bordet & deles Family style - vi laver ikke ændringer & henviser til a la carte (kan laves til vegetar). Vi har sammensat menuen ud fra nedenstående retter & den serveres løbende.
ANTIPASTI
Ceviche af havbars med citrusløg, appelsinvinaigrette, fennikel, kørvel & ristet boghvede-Okse carpaccio, kastanjecreme, syltet rødbede, radicchiosalat med æble & sprødt rugbrødBOBLER - Prosecco Settolo Treviso, Veneto, Fratelli Collavo
PRIMI
Porcini-ravioli, andeconfit, syltede bøgehatte, smørsauce med citron, urteolie & sprød salvieHVIDVIN - Soave "OTTO", Soave, Graziano Prà
SECONDI É CONTORNI
Tagliata af rødstegt okse Teres Major med friterede rodfrugter, aioli al limone, frisk rucola, parmesan, balsamico-reduktion & olivenolie -Ovnbagte, cremede knuste kartofler med rosmarinRØDVIN - Chianti Classico, Sangiovese, Toscana, L’Erta di Radda
DOLCI
Chokolademousse med bagt hvid chokolade & amarena kirsebærDESSERTVIN - Moscato d’Asti, Piemonte, Balbi Soprani
MENÙ ALLA CARTA
Retterne kan deles Family style. Ønsker I at vælge retter a la carte, anbefaler vi 3 retter pr. person.
SNACKS
Oliven el. Saltet mandler // 40.-Trøffel chips m. mayo // 55.- Dåsesardiner med brød, mayo & citron // 95.-Bruschetta – spørg tjeneren // 95.-ANTIPASTI
Tapasbræt med 2 oste & 2 charcuteri // 125.-Stracciatella, grillet peberfrugter, oliven, olivenolie & rucola // 110.-Ceviche af havbars med citrusløg, appelsinvinaigrette, fennikel, kørvel & ristet boghvede // 125.-Rosmarinbagt Hokkaido-græskar, syltet skalotteløg, ristede græskarkerner & cremet gedeost // 110.-Okse carpaccio, kastanjecreme, syltet rødbede, radicchiosalat med æble & sprødt rugbrød // 125.-
PRIMI
Porcini-ravioli, andeconfit, syltede bøgehatte, smørsauce med citron, urteolie & sprød salvie // 195.- Safranrisotto med smørstegte shiitake & østershatte, urteolie, sprød salvie & frisk timian // 185.- Pasta casarecce med gamberi, tomat, chili, hvidløg, sprøde kapers, basilikum & olivenolie // 195.-SECONDI
Parmigiana – aubergine & tomat, rucola, vinaigrette, syltet rødløg, pinjekerner, parmesan // 185.-Citronbagt dagens fangst med hjemmelavet græskargnocchi med muskatnød, brunet smør, rosmarin & ristede mandler & grønne urter // 220.-Tagliata af rødstegt okse Teres Major med friterede rodfrugter, aioli al limone, frisk rucola, parmesan, balsamico-reduktion & olivenolie // 220.-
CONTORNI
Salat af grønkål & rød spidskål, citrus-chiliolie, ristede mandler // 65.-Blandet sprød salat, tomat, parmesan, basilikum, rødløg, oliven // 55.- Ovnbagte kartofler & søde kartofler m. rosmarin // 55.-
DOLCI
Tiramisù // 85.-Chokolademousse med bagt hvid chokolade & amarena kirsebær // 85.-3 oste med sødt, karamelliseret valnødder, hjemmelavet knækbrød // 95.-Oplys venligst om allergier & diæter i forvejen